Brochurepakning og levering

Ved pakning og levering af brochurer til Danmarks Distributionen bedes man følge retningslinerne i vores pakkeanvisning.

Pakkeanvisning

Ved leveringer der ikke overholder disse retningslinier kan Danmarks Distributionen evt. foretage ompakningen, men for kundens regning. Alle leveringer skal leveres på vores lager i Saltum og uden udgifter for Danmarks Distributionen.

Levering til Danmarks Distributionen

Skal du levere brochurer til Danmarks Distributionen ApS, har vi mulighed for at tilbyde forsendelse via Danske Fragtmænd til meget lave priser.
Vi sørger for booking af fragten og sender så efterfølgende en faktura til dig på fragten.

Vi har brug for følgende oplysninger til booking af fragt:
  • Afsender adresse
  • E-mail adresse på afsender, som så skal printe fragtbrev og labels
  • Antal paller
  • Er det bytte paller
  • Total vægt
  • Tidsinterval for afhentning
Kontakt os ved booking af fragt eller for nærmere oplysninger om priser.

Tilmelding og levering af brochurer, som skal deltage i en distribution

Turistbureau-distribution
Hvis du ønsker du at få en brochure med i vores Turistbureau-distribution, skal den leveres en uge før, vi kører rundt til turistbureauerne. Brochuren skal dog være tilmeldt 14 dage før, af hensyn til de bestillings-remindere vi udsender til turistbureauerne.

Andre distributioner
Hvis du ønsker, at få en brochure med i en af vores øvrige distributioner, skal den leveres og tilmeldes senest om onsdagen i ugen før, vi kører distributionen.
© Danmarks Distributionen ApS   Tinghøjgade 132   DK-9493 Saltum   Telefon: 98 88 11 66   E-mail: info@dk-distribution.dk